Esser Brasov – Dezvoltator imobiliar

De cele mai multe ori când pasiunea se alătură experienței se nasc proiecte cu adevărat speciale. IRIS Residence este un proiect imobilar ESSER, care are la bază aproape 40 de ani de experiență în construcția de apartamente noi și multă dedicație pentru acest tip de afaceri.

Dezvoltatorul imobiliar ESSER are în portofoliu 10 ani de implicarea directă în managementul altor proiecte de marcă din Brașov: Top City, Casa Nobel, Serenity Residence. La nivel global a fost parte din echipa de dezvoltatori pentru proiecte imobilare mari, complexe de locuințe sau hoteluri, în Africa de Sud, Nigeria, Kenya și Israel.

 

Aflat la primul proiect individual, ESSER a ales să ofere o alternativă pe piața de locuințe noi din Brașov. Alături de o echipă de profesioniști în domeniu contrucțiilor, pune acum bazele complexului de vile IRIS Residence: materiale de calitate, execuții profesioniste, finisaje variate și compartimentare adaptată, toate prezentate într-o formulă arhitecturală modernă.

IRIS Residence – Excelența în construcții are un nou domiciliu

 

Vizionări, detalii și informații suplimentare: 0754.944.445 sau e-mail: contact@irisbrasov.ro. Te așteptăm să ne vizitezi!

Apartamente cu 2 și 3 camere

Iris Residence, Brașov este situat într-o zonă în plină dezvoltare, la mai puțin de 5 minute distanță de Coresi Mall și alte atracții.

Apartamente de 2 și 3 camere cu parcare proprie, boxă beci, uscător individual + lift.

Te așteptăm împreună cu familia ta, să te bucuri de o viață de calitate și confortabilă în noul complex inovator IRIS RESIDENCE, Brașov

logo iris white

Contact

0754944445

contact@irisbrasov.ro

Str. Nicolae Labiș nr. 21, Brașov