BLOC IRIS 2 - Predare: Septembrie 2017

Blocul Iris Residence 2 a fost construit cu aceeași funcționalitate și pragmatism în minte, bucurându-se de ajutorul specialiștilor cu peste 40 de ani de experiență în spate.
Dezvoltatorul imobiliar din spatele Iris Residence vine cu încrederea, dedicarea și profesionalismul de care piața imobiliară din Brașov are nevoie în acest moment.

Te afli în căutarea unei noi locuințe cu două sau trei camere în Brașov, într-o zonă în care să te bucuri de intimitate după fiecare zi obositoare, în timpul liber și mai ales atunci când întreaga familie se reunește într-un singur loc? Cartierul Tractorul poate fi locul ideal pentru planurile tale, în special dacă ești un iubitor al naturii, însă îți dorești să îți păstrezi reședința în apropierea orașului.


În Blocul Iris 2 te poți bucura de avantaje de natură tehnică, estetică și practică. Echipa Iris îți pune la dispoziție un imobil realizat din materiale de construcție de calitate superioară, începând de la cărămidă Porotherm, până la izolație și materiale de amenajări interioare de calitate.


Toate apartamentele dețin terase, două vederi, bucătării și băi spațioase, boxe de depozitare, interfon cu funcții video și loc de parcare propriu. Mai mult decât atât, fiecare proprietar din Iris 2 va deține și un uscător individual, motiv pentru care terasele sau balcoanele vor fi folosite în cea mai mare parte în scop de relaxare.

În Iris 2, utilul este îmbinat cu plăcutul. Panoramele deosebite pot fi observate de la ferestrele fiecărui apartament, iar calitatea execuției construcției te face să te simți în deplină siguranță.

Apartamente cu 2 și 3 camere

Iris Residence, Brașov este situat într-o zonă în plină dezvoltare, la mai puțin de 5 minute distanță de Coresi Mall și alte atracții.

Apartamente de 2 și 3 camere cu parcare proprie, boxă beci, uscător individual + lift.

Te așteptăm împreună cu familia ta, să te bucuri de o viață de calitate și confortabilă în noul complex inovator IRIS RESIDENCE, Brașov

logo iris white

Contact

0754944445

contact@irisbrasov.ro

Str. Nicolae Labiș nr. 21, Brașov