BLOC IRIS 1

Blocul Iris 1 este amplasat într-o zonă superbă, înconjurată de natură, unde intimitatea și confortul sunt principalele atu-uri,
exceptând potențialul de dezvoltare și proximitatea față de cele mai importante facilități.


Aici, fiecare apartament beneficiază de toate facilitățile necesare unei vieți calitative. Fiecare apartament din blocurile cu două etaje beneficiază de terase spațioase, panorame încântătoare, uscătoare individuale, boxe de depozitare, video-interfon, lift și parcare proprie.


În blocul Iris 1 îți poți achiziționa un apartament în care să îți construiești căminul mult-visat și în care să trăiești viața pe care ți-o dorești alături de cei dragi.

 

Îți oferim apartamete de două și trei camere, realizate cu acuratețe și precizie, cu ajutorul specialiștilor cu o vastă experiență în domeniu. Toate lucrările realizate de echipa Iris Residence sunt acoperite de o garanție de 5 ani de zile.

În interiorul apartamentelor vei găsi uși de calitate superioară importate din Polonia, ferestre cu profil termopan Salamader cu 7 camere, sisteme de încălzire și sisteme de video-interfon. Blocul este dotat cu lift, este izolat cu materiale de 10 cm și a fost construit cu cărămidă Phoroterm de 30 cm la exterior și 12 cm la interior.

Apartamente cu 2 și 3 camere

Iris Residence, Brașov este situat într-o zonă în plină dezvoltare, la mai puțin de 5 minute distanță de Coresi Mall și alte atracții.

Apartamente de 2 și 3 camere cu parcare proprie, boxă beci, uscător individual + lift.

Te așteptăm împreună cu familia ta, să te bucuri de o viață de calitate și confortabilă în noul complex inovator IRIS RESIDENCE, Brașov

logo iris white

Contact

0754944445

contact@irisbrasov.ro

Str. Nicolae Labiș nr. 21, Brașov